Jank Ass Walmart Wiring Harness - Nissan 240SX Forums
I.C.E. Audio, Video, Security & In Car Entertainment chat here.

 
LinkBack Thread Tools
#1 Old 12-10-2005, 11:45 PM
 
Creizai's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Fairfield, Oh
Age: 29
Posts: 139
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Rep Power: 695
Creizai is on a distinguished road
(Thread Starter)
Jank Ass Walmart Wiring Harness

The only wiring harness I could find was as my friend calls it "The Jank Ass Walmart Harness". Anyway we've matched all the colors and did the ground to the bolt that holds the cd unit in place. It doesn't power on and we checked the fuses they are not blown.

I have an Alpine CDA-9847 and of course .. "Jank Ass Walmart"
Creizai is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
#2 Old 12-11-2005, 12:24 AM
 
Join Date: Apr 2005
Location: MA
Age: 28
Posts: 311
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Rep Power: 692
WarX is on a distinguished road
The antenna is plugged in as well? By matchin up the colors, did you make sure all the wires were the same? some harnesses swap colors. Chances are they don't, but occasionally they do. White/Grey/Purple/Green are speakers...Orange Illumination. Red 12volt, Yellow Ignition. Blue Rem Turnon, Blue w/ stripe Power Antenna lead. Black Ground...obviously...Radio fuse isn't blown as well i'm assuming?
WarX is offline  
#3 Old 12-11-2005, 12:27 AM
 
Creizai's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Fairfield, Oh
Age: 29
Posts: 139
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Rep Power: 695
Creizai is on a distinguished road
(Thread Starter)
Quote:
Originally Posted by WarX
The antenna is plugged in as well? By matchin up the colors, did you make sure all the wires were the same? some harnesses swap colors. Chances are they don't, but occasionally they do. White/Grey/Purple/Green are speakers...Orange Illumination. Red 12volt, Yellow Ignition. Blue Rem Turnon, Blue w/ stripe Power Antenna lead. Black Ground...obviously...Radio fuse isn't blown as well i'm assuming?
Antenna is not plugged in because it needs an adapter or something. I am by passing all the other speaker wires since I'm going RCA to Amp then Amp to Speakers.
Creizai is offline  
#4 Old 12-11-2005, 11:27 AM
 
Fidelity101's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Chicagoland
Age: 27
Posts: 9,508
Blog Entries: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Rep Power: 94843764
Fidelity101 The posts made by this user are trust worthyFidelity101 The posts made by this user are trust worthyFidelity101 The posts made by this user are trust worthyFidelity101 The posts made by this user are trust worthyFidelity101 The posts made by this user are trust worthyFidelity101 The posts made by this user are trust worthyFidelity101 The posts made by this user are trust worthyFidelity101 The posts made by this user are trust worthyFidelity101 The posts made by this user are trust worthyFidelity101 The posts made by this user are trust worthyFidelity101 The posts made by this user are trust worthy
Points: 948,461,230, Level: 100
Points: 948,461,230, Level: 100 Points: 948,461,230, Level: 100 Points: 948,461,230, Level: 100
Activity: 13%
Activity: 13% Activity: 13% Activity: 13%
the S13 antenna connection is a coax one, its got its own funky like 3 prong connector, its really shitty, I paid 12 bucks for the connector and i dont even use the radio.
Fidelity101 is offline  
#5 Old 12-11-2005, 04:49 PM
plv
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 307
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Rep Power: 691
plv is on a distinguished road
i didnt plug my antenna in and my JVC works fine, so that shouldnt be an issue.
plv is offline  
#6 Old 12-11-2005, 06:43 PM
dru
 
dru's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Virginia Beach, VA
Age: 27
Posts: 2,676
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Rep Power: 796
dru will become famous soon enough
Points: 13,172, Level: 74
Points: 13,172, Level: 74 Points: 13,172, Level: 74 Points: 13,172, Level: 74
Activity: 11%
Activity: 11% Activity: 11% Activity: 11%
try a different ground

1991 e30 - m52b28 - funz0rz
1989 e30 - m20b25 - DD
dru is offline  
#7 Old 12-11-2005, 08:07 PM
 
Creizai's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Fairfield, Oh
Age: 29
Posts: 139
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Rep Power: 695
Creizai is on a distinguished road
(Thread Starter)
It was the Antenna, bought an adapter and it works now, but were having problems with the passenger side handle screw major. Oh well left side is going good though.
Creizai is offline  
#8 Old 12-12-2005, 12:15 AM
 
Join Date: Apr 2005
Location: MA
Age: 28
Posts: 311
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Rep Power: 692
WarX is on a distinguished road
Same thing happened to my 01 Alty. It seems like alot of Nissans have issues with that. Antenna sometimes needs to be plugged in, it's another type of ground for the radio i'm assuming.
WarX is offline  
#9 Old 12-12-2005, 05:49 PM
 
Join Date: Feb 2005
Location: stone ridge
Age: 28
Posts: 1,889
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Rep Power: 715
dopeassjackson is on a distinguished road
the wallmart harnesses are just fine. its wires with a plastic connector how bad could they be. thats where i got mine from worked the first time i hooked her up. check your wire color.

yellow is the dimmer
red power and
black is ground

i had to make my own ground you might also. try touching the black wire to somthing metal on it car.

Tein S tech springs
stage 3 clutch (pro clutch)
ported head and secondaries removed
Z32 fuel filter
B&M short shifter
JGS motor mounts
dopeassjackson is offline  
#10 Old 12-17-2005, 12:14 PM
 
240z4u's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Madison, WI
Age: 34
Posts: 574
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Rep Power: 95590911
240z4u The posts made by this user are trust worthy240z4u The posts made by this user are trust worthy240z4u The posts made by this user are trust worthy240z4u The posts made by this user are trust worthy240z4u The posts made by this user are trust worthy240z4u The posts made by this user are trust worthy240z4u The posts made by this user are trust worthy240z4u The posts made by this user are trust worthy240z4u The posts made by this user are trust worthy240z4u The posts made by this user are trust worthy240z4u The posts made by this user are trust worthy
Points: 955,906,832, Level: 100
Points: 955,906,832, Level: 100 Points: 955,906,832, Level: 100 Points: 955,906,832, Level: 100
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
The only reason it works with the antenna plugged in is because it grounded the deck. Get a better ground, grounding through antennas is jank in itself. you will have much better reliability if you do that.

Evan
240z4u is offline  
#11 Old 12-17-2005, 12:50 PM
uno
 
uno's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: VA
Age: 32
Posts: 2,498
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Rep Power: 1004
uno has much to be proud ofuno has much to be proud ofuno has much to be proud ofuno has much to be proud ofuno has much to be proud ofuno has much to be proud ofuno has much to be proud ofuno has much to be proud of
Quote:
Originally Posted by 240z4u
The only reason it works with the antenna plugged in is because it grounded the deck. Get a better ground, grounding through antennas is jank in itself. you will have much better reliability if you do that.

Evan
exactly my atenna is not plugged in on my panasonic and it's worked fine for 4 years now.

1993 240sx w/CA18DET + Boltons *Gone*
1999 Z28 A4 w/ Catback, SLP Lid, K&N
2004 RX8 Auto Stock *Gone thankfully
2003 Mach 1 M5 w/ exhaust
1993 Integra LS 5 speed Stock , gas saver
uno is offline  
#12 Old 12-26-2005, 08:47 PM
 
Fidelity101's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Chicagoland
Age: 27
Posts: 9,508
Blog Entries: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Rep Power: 94843764
Fidelity101 The posts made by this user are trust worthyFidelity101 The posts made by this user are trust worthyFidelity101 The posts made by this user are trust worthyFidelity101 The posts made by this user are trust worthyFidelity101 The posts made by this user are trust worthyFidelity101 The posts made by this user are trust worthyFidelity101 The posts made by this user are trust worthyFidelity101 The posts made by this user are trust worthyFidelity101 The posts made by this user are trust worthyFidelity101 The posts made by this user are trust worthyFidelity101 The posts made by this user are trust worthy
Points: 948,461,230, Level: 100
Points: 948,461,230, Level: 100 Points: 948,461,230, Level: 100 Points: 948,461,230, Level: 100
Activity: 13%
Activity: 13% Activity: 13% Activity: 13%
Quote:
Originally Posted by uno
exactly my atenna is not plugged in on my panasonic and it's worked fine for 4 years now.
yeah i drove around with no stereo for like 4 months and that was hard but the attena wasnt in and it really didnt matter.
Fidelity101 is offline  
#13 Old 12-27-2005, 12:45 AM
 
Join Date: Oct 2005
Location: AZ
Age: 28
Posts: 197
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Rep Power: 651
garbury is on a distinguished road
Points: 2,980, Level: 33
Points: 2,980, Level: 33 Points: 2,980, Level: 33 Points: 2,980, Level: 33
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
Mine wouldnt work because of a ground. Walmart sells some decent car audio stuff...Isn't the harness a scosche?
garbury is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Nissan 240SX Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome