Nissan 240SX Forums banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
32 Posts
Discussion Starter #1
Im sure its just a wiring thing somewhere, but has anyone experienced their hazards and turn signal fuses to put when putting them in? just curious
 

·
Registered
Joined
·
423 Posts
sounds like it is grounding out somewhere...or the ground has no contact. Are you putting the right amp size fuse in?
 

·
Registered
Joined
·
1,748 Posts
if he is blowing a fuse, he has grounds in the wrong spots.. commonly known as a short.

Check you are using the correctly rated fuse.

start chasing wiring via the FSM wiring diagrams.. look for a short to ground from the positive lead...
 

·
Registered
Joined
·
1,748 Posts
if he is blowing a fuse, he has grounds in the wrong spots.. commonly known as a short.

Check you are using the correctly rated fuse.

start chasing wiring via the FSM wiring diagrams.. look for a short to ground from the positive lead...
 

·
Registered
Joined
·
423 Posts
The hot is grounding or the grounds are bad, ie a short=blown fuse
 

·
Registered
Joined
·
32 Posts
Discussion Starter #6
Hey,

yea im putting the right fuse in, but they are jsut poppin, I just got the car from some guy who messed with all this stuff i assume, the engine bay sure looks like it, hah. So i have to cleanup his half%$# job. Im going to have to check the grounds then.

thanks
 

·
Registered
Joined
·
1,748 Posts
try changing the flasher

it could be the combination switch as well
 
1 - 7 of 7 Posts
Top