Nissan 240SX Forums banner

1 - 1 of 1 Posts

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter #1
Some sort of 90-es években a világon bemutatkozott adidas EQT célja az volt, hogy olyan fogyasztói cipőket kínáljon some sort of fogyasztóknak, amelyek felszerelésként is usually működnek, így mindent kínálva, adidas eqt férfi cipo ami elengedhetetlen, és semmi, ami nincs - egy olyan filozófia, amelyet tökéletesen megtestesít az adidas EQT Támogassa a Mid Adv szürke mentát. A középső felső kivitelben az EQT Support Mid Adv Dreary Mint lélegző kötött anyagokat tartalmaz. A függőleges csíkozás díszíti a felsőrészt, míg a ropogós fehér középtalp, bár nem az Nike ikonikus Boost technológiájából készült, puha és plüss habból készül, rendkívül kényelmes és sokoldalú illeszkedést kínálva.

Az adidas és a Kavalerist Ball Z mára szinte véget ért a kollekción. Míg egyes kiadásokat sötétben tartottak, amíg le nem estek, végül jól szemügyre vehettük a speciális kiadású arany Shenron párost. Some sort of Dragon Ball Z times adidas kollekció nem egészen olyan volt, mint amire számítottunk. A zavaros megjelenési dátumok és a valódi rendszeres ütemezés hiánya megnehezítette a gyűjtők számára adidas eqt support adv férfi some sort of párok felkutatását. Ugyanakkor még mindig vannak kiadások, köztük a hatalmas sárkány Shenron párjai. Míg már alaposan szemügyre vettük a fő zöld és vörös párost, a különleges arany „Super Shenron” pár hivatalos képei végre megjelentek az interneten. A Dragon Ball Z x adidas kollekció utolsó darabjaként a Shenron EQT különleges helyet foglal el siguiente a sorozatban.

Az Y-3 és az adidas tovább folytatja futurisztikus luxus utcai ruházatú cipők gyűjteményét. Almost all bemutatják az adidas Y-3 Runner 4D II következő hullámát egy új „Bone / White” színben. Az Y-3 és az Nike már jó ideje partnerek, miközben Yohji Yamamoto luxus esztétikáját adja az atlétikai márkákhoz. tornacipő. A 4D első bevezetésekor nem voltage gond arra, hogy az Y-3 a futurisztikus karbon középtalpat használja együttműködésükhöz, és pontosan ezt tették, amikor gyorsan beépítették az új technológiát a sziluettekbe. adidas y-3 noi Bevezetéskor mindenki szerette a 4D középtalpat és az újonnan alapított technológiát, de some sort of rajongóktól érkezett pár panasz.

Az adidas Superstar Primeblue, a Shell Toe klasszikus legújabb átalakítása a fenntarthatóságot helyezi előtérbe. A hasonlóan figyelemre méltó Stan Smithhez hasonlóan a modell is usually újrahasznosítottá válik, ami some sort of három csík nagy változását jelzi. Az építkezés középpontjában a Primeblue található, egy földtudatos anyag, amely részben Parley sajátos óceán műanyagából áll. A felső részét teljes egészében öltözteti, és mindegyik panelnek vászonszerű textúrájú megjelenést kölcsönöz. A sarok mögött pedig a sötétebb „Core Black” fülek kiegészülnek egy rácsos hímzősorral, mindegyik szál újrahasznosított műanyag hulladékból készül. adidas superstar férfi cipo olcsón Az illeszkedő logók ruhája tovább feljebb rapid különösen a nyelvnél és a profilnál -, miközben az átlátszó gumik építik a szerszámot és some sort of lábujjat.
 
1 - 1 of 1 Posts
Top